ترجمه رسمی شناسنامه
ترجمه رسمی شناسنامه توسط یک مترجم حرفهای و مجاز و در دفتر ترجمه رسمی انجام می شود. ترجمه شناسنامه در دارالترجمه رسمی مورد تأیید قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران می باشد. ترجمه شناسنامه ایرانی به انگلیسی باید دقیق و صحیح باشد. ترجمه رسمی مدارک معمولاً برای استفاده در مواردی مانند مهاجرت، تحصیل و کار در یک کشور خارجی مورد نیاز است و باید به سفارت، مراکز کنسولی و یا ارگان های اقامتی کشور مقصد تحویل گردد. به طور کلی، ترجمه شناسنامه شامل مشخصات فردی مانند نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، محل تولد، نام پدر و مادر و سایر اطلاعات شخصی است و باید به صورت دقیق و با رعایت قوانین و مقررات مربوطه به زبان مورد نظر ترجمه شود.
نکته مهمی که باید در نظر بگیرید، عدم امکان ترجمه شناسنامه بدون عکس برای افراد بالای ۱۵ سال است.
برای اطلاع از قیمت دارالترجمه به زبان های مختلف برای سایر مدارک و اسناد کلیک کنید. همچنین برای ترجمه آنلاین شناسنامه در دارالترجمه رایکا از طریق صفحه ثبت سفارش و یا راه های ارتباطی با دفتر ترجمه رسمی اقدام فرمایید.
اسپل صحیح کدام اسامی برای ترجمه شناسنامه مورد نیاز است؟
اسپل صحیح این اسامی (مطابق با پاسپورت) برای ترجمه رسمی شناسنامه مورد نیاز است:
- نام و نام خانوادگی صاحب شناسنامه و همسر
- نام پدر
- نام مادر
- نام فرزندان
- محل تولد (و صدور) صاحب شناسنامه و همسر و فرزندان
همچنین در ترجمه رسمی شناسنامه، تاریخهای میلادی درج شده در گذرنامه مانند تاریخ تولد صاحب شناسنامه و همسر و فرزندان صاحب شناسنامه مورد نیاز است.
نکاتی که بر قیمت ترجمه رسمی شناسنامه تاثیر میگذارد
به ازای هر رویداد (ازدواج، طلاق، فوت همسر، فرزند، توضیحات، فوت) مبلغی به هزینه ترجمه اضافه میشود.
انواع مدرک شناسنامه و نکاتی که در ترجمه رسمی آن باید رعایت شود
- شناسنامه مجرد: شماره سریال شناسنامه، نام و نام خانوادگی، شماره شناسنامه/ملی، تاریخ تولد، تاریخ و محل صدور شناسنامه، توضیحات
- شناسنامه متاهل: شماره سریال شناسنامه، نام و نام خانوادگی، شماره شناسنامه/ملی، تاریخ تولد و محل صدور شناسنامه شخص و همسر و فرزندان، تاریخ ازدواج/طلاق/فوت همسر، توضیحات
- شناسنامه متفوی: شماره سریال شناسنامه، اطلاعات هویتی شخص و همسر و فرزندان، توضیحات، تاریخ، محل و شماره ثبت وفات
کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان
قیمت ترجمه رسمی طبق تعرفه مصوب ترجمه رسمی که توسط دادگستری در سال 1402 اعلام شده است، محاسبه خواهد شد. همچنین هزینه اخذ تاییدیه های دادگستری و قوه قضائیه به صورت جداگانه لحاظ می گردد.
